Fă o schimbare pozitivă în viața ta!
Despre Mine

Cabinetul Individual de Psihologie Claudia Petrea

Este mereu aproape și alături de dumneavoastră pentru a identifica și depăși impreună orice provocare sau circumstanța momentului prin care treceți.

Serviciile psihologice se realizează cu respectarea prevederilor Codului etic și deontologic al profesiei de psiholog și a Legii nr.213/2004.

Psiholog Claudia Petrea

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică, înscrisă în Registrul Unic al Psihologilor din Romania , având cod personal 23218 și membru al Asociației pentru Psihologia Sportului. Cabinetul Individual de Psihologie Claudia Petrea, este înscris in Registrul unic al formelor de exercitare a profesiei de psiholog, cod de înregistrare 1CT8894 de către comisia de Psihologie Clinica și Psihoterapie.

Serviciile oferite sunt în conformitate cu codul etic al acestei profesii și sunt desfasurate în cadrul Cabinetului individual.

Studii

Licențiată in Psihologie in cadrul Universității Andrei Șaguna Constanța, Facultatea de Psihosociologie
Master Psihologie Clinică- Evaluare și Intervenție Terapeutica, Universitatea Andrei Șaguna Constanta
Formare continuă:
   Psihoterapie Sistemică de cuplu și Familie
   Consilier NLP (programare neuro-lingvistică)
   Consilier dezvoltare personală
   Identificarea si dezactivarea butoanelor emoționale disfuncționale, avizat de APCPCF Tomis Constanța
   Evaluare și intervenție comportamentală ABA
   Psihoterapie ADLERIANA (in curs)

Modul meu de lucru

Mă focusez pe libertatea de alegere a în modelarea si dezvoltarea vietii clientului. Găsesc mult mai important să pun intrebarea cum și ce clientul experimentează decât a pune intrebările… de ce. Consider vital în a menține o gândire deschisă în prezența oricărei persoane indiferent de sex, rasă, cultură și statut socio-economic și având în vedere că orice prejudecată neintenționată poate avea o influență mare în procesul de consiliere terapeutică.

Ce pot să ofer?

Ce pot să ofer? Ofer terapia sau combinația de terapii care este cea mai apropiată de nevoia particulara specifică fiecărui client. Întotdeauna sunt in căutarea de căi noi și creative cu clienții mei în scopul de a-i ajuta să-și găsească potențialul lor maxim.

1

Terapie Online și Beneficii

Este ușor accesibilă tuturor care doresc să o folosească.
Depașește barierele geografice și permite accesarea terapiei indiferent de loc:
– persoane care trăiesc în zone în care nu este disponibil nici-un serviu de terapie.
– persoane cu dizabilități motrice care nu se pot deplasa din casele lor.
Este usor accesibilă pentru cei care se pot simți inconfortabil cu modul tradițional de terapie și este o variantă convenabilă pentru cei care evită discuțiile față-în-față despre situațiile pe care le experimentează, cum ar fi persoanele care suferă de fobie socială sau anxietate.
Salvează costuri logistice și timp prețios petrecut in traficul aglomerat
Iți permite ca să primești consiliere terapeutică din confortul casei tale, birou sau alt loc, folosind telefonul, laptop-ul sau computerul personal.
Iți permite să adaugi un anumit grad de anonimat.
Poți avea sesiunea ta de terapie din orice loc de pe Terra, bineințeles cu o conexiune la internet